Όροι Χρήσης

Πληροφορίες και προσωπικά δεδομένα

Κατά την συμπλήρωση της παραγγελίας σας, θα σας ζητηθεί σειρά από προσωπικά στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο , διεύθυνση, κτλ. Τα στοιχεία αυτά ζητούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους επικοινωνίας μαζί σας αλλά και αποστολής του προϊόντος. Τα προσωπικά αυτά δεδομένα μένουν στη βάση δεδομένων μας ως στοιχεία συναλλαγής και δεν γνωστοποιούνται σε κανέναν για οποιοδήποτε λόγο.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής σας των προσωπικών σας στοιχείων όπως επίσης και η δυνατότητα προσθήκης νέας διεύθυνσης.

Παραγγελίες

Το giaples.gr διαθέτει ένα λειτουργικό και εύχρηστο σύστημα αγορών το οποίο σας επιτρέπει με ευκολία να κάνετε τις αγορές σας, με ασφάλεια και χωρίς κινδύνους. Οι παραγγελίες λαμβάνονται αμέσως από το προσωπικό της ιστοσελίδας, το οποίο φροντίζει για την σωστή μετάβαση και αποστολή της παραγγελίας σας.

Ασφάλεια Συναλλαγών – Πληρωμές

Οι πληρωμές στο giaples.gr  γίνονται με την μέθοδο της αντικαταβολής , ή μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας κατευθύνουμε για το πως μπορεί να γίνει η πληρωμή.

Ακυρώσεις Παραγγελιών

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας για χρονικό διάστημα έως και 2 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας, αλλά θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας πρώτα.

 Επισκόπηση Παραγγελιών

Πάντα σας δίνουμε την δυνατότητα να κάνετε μία τελική ανασκόπηση της παραγγελίας σας πριν το τελικό στάδιο της χρέωσης.

H ιστοσελίδα giaples.gr είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας ΓΙΑΠΛΕΣ Ε.Π.Ε με έδρα τη Χαλκίδα.

Ελευθερίου Βενιζέλου 64  , Χαλκίδα , Εύβοια

www.giaples.gr                    

giaples@giaples.gr            

T : 22210-28140

Καλάθι αγορών
Scroll to Top