Επιστροφές Προϊόντων

Όροι Επιστροφών
 

Επιστροφές προϊόντων που δεν πληρούν τους παραπάνω όρους δεν θα γίνονται δεκτές.
Στην περίπτωση που πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις αλλαγής ο πελάτης μπορεί να αλλάξει το προιόν της αγοράς του με άλλο προιόν ίσης αξίας. ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ.
 
Διαδικασία Αλλαγής ή Επιστροφής
 

  1. Στο κατάστημα μας
    Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να μεταβείτε στο κατάστημα μας όπου ο υπεύθυνος του καταστήματος θα ελέγξει την κατάσταση του προϊόντος και εφόσον πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις θα μπορέσετε να αλλάξετε το προϊόν της αγοράς σας με κάποιο άλλο ίσης αξίας.
  2. Με αποστολή του προϊόντος
    Στην περίπτωση που δεν σας διευκολύνει η προσέλευση σε κάποιο από τα καταστήματα μας, τότε μπορείτε να μας αποστείλετε το προϊόν με κάποια εταιρία ταχυμεταφορών. Η εταιρία ταχυμεταφορών με την οποία συνεργάζεται η επιχείρησή μας είναι η ACS courier.

Σε αυτή την περίπτωση θα σας παρακαλούσαμε να ακολουθήσετε την εξής διαδικασία:
 

  1. Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
  2. Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε την επιθυμία σας για αλλαγή ή επιστροφή του προϊόντος. Στην περίπτωση της αλλαγής και εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς αλλαγή ή επιστροφή, παρακαλούμε να αναφέρετε και το νέο προϊόν που επιθυμείτε να σας αποστείλουμε.
  3. Αποστέλλετε το δέμα, μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών, υπ’όψιν Τμήματος Επιστροφών.


Σας ενημερώνουμε ότι τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος, τα έξοδα αποστολής του νέου επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σε περίπτωση που το προϊόν παραβαίνει τους όρους επιστροφών και κριθεί ακατάλληλο προς επιστροφή, τότε αυτό θα επιστρέφεται στον πελάτη. Τα μεταφορικά θα επιβαρύνουν τον ίδιο