Κατηγορίες

Πιεστικό Wipcool Ατμοκαθαριστής-Οζονοποιητής C30S

Πιεστικό Wipcool Ατμοκαθαριστής-Οζονοποιητής C30S
Πιεστικό Wipcool Ατμοκαθαριστής-Οζονοποιητής C30S Πιεστικό Wipcool Ατμοκαθαριστής-Οζονοποιητής C30S Πιεστικό Wipcool Ατμοκαθαριστής-Οζονοποιητής C30S
Κατασκευαστής: ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ
Κωδικός Προϊόντος: 569.104
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 299,99€
Χωρίς ΦΠΑ: 241,93€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό
Σύγκριση

Ατμοκαθαριστής-Πιεστικό-Οζονοποιητής C30S WIPCOOL (μικρό,δυνατό,πανάλαφρο)

Αποτελεσματικός Καθαρισμός Εσωτερικού Μηχανήματος Κλιματιστικού

Το C30S είναι μια πολυλειτουργική συσκευή για ολοκληρωμένο καθαρισμό του οικιακού σας κλιματιστικού. Το μηχάνημα επιτρέπει την εργασία σε έως και 5 λειτουργίες: ατμός, ζεστό νερό, κρύο νερό, παλμός, επεξεργασία με όζον. Το ατμόπλοιο διαθέτει επίσης οθόνη αφής LCD και φωνητικά μηνύματα που ενημερώνουν για τον τρόπο λειτουργίας της συσκευής.

Χάρη σε αυτές τις λειτουργίες, μπορείτε όχι μόνο να καθαρίσετε εύκολα, αλλά και να απολυμάνετε το κλιματιστικό και να απαλλαγείτε από δυσάρεστες οσμές.

Ο ζεστός ατμός που προέρχεται από το ακροφύσιο της συσκευής μπορεί να φτάσει σε θερμοκρασία στην περιοχή από 130℃–150℃. έτσι όχι μόνο θα καθαρίσετε το εσωτερικό του κλιματιστικού χωρίς τη χρήση πρόσθετων απορρυπαντικών, αλλά θα απολυμάνετε και το εσωτερικό του.

Η διαδικασία απαλλαγής από επικίνδυνα βακτήρια και άλλα μικρόβια θα ολοκληρωθεί με τη λειτουργία επεξεργασίας με όζον, η οποία σκοτώνει το 99,9% των μικροοργανισμών και θα απαλλαγεί από τη δυσάρεστη μυρωδιά.

Στη λειτουργία ζεστού νερού, η συσκευή θερμαίνει το νερό σε θερμοκρασία 60–85 ℃, με πίεση λειτουργίας 3–6 bar. έτσι δεν υπάρχει φόβος να καταστραφούν τα εσωτερικά εξαρτήματα του οικιακού κλιματισμού.

Το μηχάνημα περιλαμβάνει επίσης πολλά επαγγελματικά αξεσουάρ, όπως ακροφύσιο ψεκασμού λυγισμένο κατά 90°, νάιλον βούρτσα, μακρύ ακροφύσιο ατμού και περιστροφικό ακροφύσιο ψεκασμού 220°, που θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε τον επαγγελματικό και βαθύ καθαρισμό.

Είναι μια πολυλειτουργική συσκευή για ολοκληρωμένο καθαρισμό του οικιακού σας κλιματιστικού. Το μηχάνημα καθαρισμού με ατμό Wipcool C30S επιτρέπει την εργασία σε έως και 4 λειτουργίες:

 1. ζεστός ατμός,
 2. ζεστό νερό,
 3. κρύο νερό,
 4. θεραπεία με όζον.

Χάρη σε αυτές τις λειτουργίες, μπορείτε όχι μόνο να καθαρίσετε εύκολα, αλλά και να απολυμάνετε το κλιματιστικό και να απαλλαγείτε από δυσάρεστες οσμές. Το ατμόπλοιο διαθέτει επίσης ενσωματωμένη οθόνη LCD και φωνητικά μηνύματα που ενημερώνουν για τον τρόπο λειτουργίας της συσκευής.

Ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση κλιματιστικού χάρη στον εξατμιστή Wipcool C30S
Ο ζεστός ατμός που προέρχεται από το ακροφύσιο της συσκευής μπορεί να φτάσει σε θερμοκρασία από 130–150 ℃. Χάρη σε αυτό, με τη βοήθεια ενός εξατμιστή, όχι μόνο θα καθαρίσετε το εσωτερικό του κλιματιστικού χωρίς τη χρήση πρόσθετων απορρυπαντικών, αλλά θα απολυμάνετε και το εσωτερικό του.

Η διαδικασία απαλλαγής από επικίνδυνα βακτήρια και άλλα μικρόβια θα ολοκληρωθεί με τη λειτουργία επεξεργασίας με όζον, η οποία σκοτώνει το 99,9% των μικροοργανισμών.

Στη λειτουργία ζεστού νερού, η συσκευή θερμαίνει το νερό σε θερμοκρασία 60–85 ℃, με πίεση λειτουργίας 3–6 bar. Χάρη σε αυτό, δεν υπάρχει φόβος να καταστραφούν τα εσωτερικά εξαρτήματα του οικιακού κλιματισμού.

Το σετ περιλαμβάνει επίσης δύο αντικαταστάσιμες μύτες τοποθετημένες στο πιστόλι για να λειτουργούν σε λειτουργία κρύου και ζεστού νερού, χάρη στις οποίες το ρεύμα θα καθαρίζει δυσπρόσιτα σημεία.

Αυτή είναι μια επέκταση σχεδιασμένη μόνο για εργασία με ζεστό ατμό, η οποία θα επιτρέψει τον καθαρισμό της εσωτερικής μονάδας κλιματισμού σημαντικά πιο διεξοδικά.

Παραγγείλετε το πιεστικό - ατμοκαθαριστή Wipcool C30S σήμερα και παρέχετε στους πελάτες σας ολοκληρωμένη υπηρεσία κλιματιστικού - από τον καθαρισμό μέχρι την απολύμανση!

 • 230v-50/60Hz
 • power 3300w
 • ρυθμός ροής 3L/min
 • μέγιστη αναρρόφηση 1,5μ
 • πίεση λειτουργίας (εξόδου) 3-6bar
 • θερμοκρασία ατμού 130-150C
 • μέγιστη θερμοκρασία εξόδου νερού 60-85C
 • σωλήνας νερού 2μ ΧΠ
 • σωλήνας εξόδου νερού 4μ ΥΠ