Κατηγορίες

Κάλυμμα Προστασίας για Service Kλιματιστικού (μεγάλο L) NEO

Κάλυμμα Προστασίας για Service Kλιματιστικού (μεγάλο L) NEO
Κάλυμμα Προστασίας για Service Kλιματιστικού (μεγάλο L) NEO Κάλυμμα Προστασίας για Service Kλιματιστικού (μεγάλο L) NEO Κάλυμμα Προστασίας για Service Kλιματιστικού (μεγάλο L) NEO Κάλυμμα Προστασίας για Service Kλιματιστικού (μεγάλο L) NEO Κάλυμμα Προστασίας για Service Kλιματιστικού (μεγάλο L) NEO Κάλυμμα Προστασίας για Service Kλιματιστικού (μεγάλο L) NEO
Κατασκευαστής: ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ
Κωδικός Προϊόντος: 569.081
Διαθεσιμότητα: εξαντλήθηκε
Τιμή: 25,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 20,16€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό
Σύγκριση

Αδιάβροχο Kάλυμμα Kαθαρισμού Kλιματιστικού , Στεγανό κάλυμμα κλιματιστικού με θύρα αποστράγγισης και σωλήνα νερού 2,5 μέτρα.

  • μεγάλο (size L) 18000/36000Btu
  • Η περιφέρεια είναι μικρότερη από 3,2M

Σχεδιασμός αποχέτευσης: Το κάλυμμα έχει νέο εξωτερικό σχεδιασμό αποστράγγισης νερού και είναι εξοπλισμένο με σωλήνα νερού μήκους 3 μέτρων / που σας επιτρέπει να ρίχνετε νερό σε έναν κάδο.
• Πάροχος προστασίας: Το κάλυμμα μπορεί να αποτρέψει τη διαδικασία απομάκρυνσης λυμάτων στον τοίχο και σε άλλα μέρη και έχει καλό αποτέλεσμα προστασίας.
• Σχεδιασμός υφής: Το κάλυμμα είναι κατασκευασμένο από πολυουρεθάνη, και η υφή του είναι μαλακή, ανθεκτικό και εύκολο να ανυψωθεί.
• Εύκολο δίπλωμα: Η θήκη αδιάβροχου καλύμματος καθολικού κλιματιστικού διαθέτει το υλικό ραψίματος, το οποίο μπορεί να στερεωθεί και να διπλωθεί και δεν παρουσιάζει παραμόρφωση.

Προδιαγραφές:

Υλικό: PVC

Βάρη: Μικρό: 650γρ , Μεγάλο: 850γρ

Μήκος σωλήνα: 2,5m / 98,43in

Κατάλληλη γκάμα:

Μεσαίο: ισχύει για εσωτερικά κλιματιστικά με περιφέρεια μικρότερη από 2,5 μέτρα / 98,43in, που χρησιμοποιείται γενικά για ανάρτηση 1-1,5P

Μεγάλο μέγεθος: κατάλληλο για κλιματιστικά με περίμετρο μικρότερη από 3,2 μέτρα, συνήθως χρησιμοποιείται για ανάρτηση 2-3P

Λίστα συσκευασίας:

Κάλυμμα κλιματιστικού * 1

Σωλήνας νερού * 1